F-PRO - versiune limba Romana F-PRO - English version
F-PROFPro2
Federatia Patronatelor din Regiunea Oltenia
SERVICII -> Servicii pentru membrii F-PRO

Servicii pentru membrii F-PRO

  • Asigurarea reprezentarii intereselor IMM-urilor prin: promovarea de initiative legislative; propunerea de modificari legislative; sensibilizarea opiniei publice cu privire la problematica IMM prin aparitii in mass-media locala si regionala; promovarea parteneriatului public-privat; mobilizarea grupului parlamentar local de sprijin pentru IMM-uri in solutionarea problemelor legate de dezvoltarea sectorului privat si a mediului de afaceri; participarea, prin reprezentanti, la nivel local, la organismele tripartite.

  • Asigurarea de informatii privind: sursele de finantare existente (credite, granturi); programele de instruire si consultanta existente; oportunitati de afaceri din tara si strainatate; organizarea de evenimente (targuri, expozitii, misiuni economice in strainatate, seminarii pe diverse teme de interes pentru IMM-uri, cursuri, prezentari de programe de finantare, intalniri de afaceri, etc.); legislatia in vigoare cu impact asupra sectorului de IMM-uri. 

  • Realizarea demersurilor necesare la ministere, agentii, Parlament, Prefecturi, Consilii Judetene, Primarii pentru solutionarea cererilor indreptatite ale membrilor, prin stuctura nationala - CNIPMMR.

  • Organizarea de intalniri cu reprezentanti ai sectorului bancar, ai administratiei centrale si locale de stat, personalitati ale mediului de afaceri, membrii grupului parlamentar de sprijin, presa centrala si locala.

ROMÂNA     ENGLISH

Timbru UE

Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Pentru informatii despre celelalte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in România, cât si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al României la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati pagina web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in România

Pagini web, gazduire website si web design