F-PRO - versiune limba Romana F-PRO - English version
F-PROFPro2
Federatia Patronatelor din Regiunea Oltenia
SERVICII -> Formare profesionala

Formare profesionala

Activitatea de formare profesionala desfasurata de F-PRO are in vedere dezvoltarea abilitatilor si competentelor resurselor umane din turism conform cerintelor economiei de piata functionale romanesti si la standardele cerute de Uniunea Europeana prin organizarea cursurilor de calificare/recalificare in meseriile barman/ospatar, bucatar, receptioner si tehnician in turism, hotel si alimentatie.

Cursurile derulate de F-PRO sunt autorizate de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.

Participantii la cursuri primesc cerificate de absolvire recunoscute la nivel national si european, avizate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. 

ROMÂNA     ENGLISH

Timbru UE

Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Pentru informatii despre celelalte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in România, cât si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al României la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati pagina web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in România

Pagini web, gazduire website si web design