F-PRO - versiune limba Romana F-PRO - English version
F-PROFPro2
Federatia Patronatelor din Regiunea Oltenia
SERVICII -> Consultanta

Consultanta

  • Consultanta pentru accesarea Fondurilor Structurale si de Coeziune care se adreseaza IMM-urilor (www.fonduri-structurale.ro).

  • Consultanta pentru accesarea fondurilor destinate IMM-urilor derulate prin Programele nationale multianuale pentru perioada 2002-2009, finantate de Ministerul IMM-urilor, Comertului, Turismului si Profesiilor Liberale - www.animmc.ro/programe/.

  • Consultanta pentru: intocmirea planurilor de afaceri; intocmirea dosarelor pentru accesarea diverselor surse de finantare; obtinerea standardelor internationale de calitate; dezvoltare economica locala.

  • Consultanta in afaceri pentru IMM-uri.

  • Consultanta juridica, financiar-contabila, manageriala si marketing.

  • Asistenta pentru infiintarea de societati comerciale si gasirea de parteneri de afaceri.

 

ROMÂNA     ENGLISH

Timbru UE

Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Pentru informatii despre celelalte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in România, cât si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al României la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati pagina web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in România

Pagini web, gazduire website si web design