F-PRO - versiune limba Romana F-PRO - English version
F-PROFPro2
Federatia Patronatelor din Regiunea Oltenia
SERVICII

SERVICII

Servicii pentru membrii F-PRO

Asigurarea reprezentarii intereselor IMM-urilor prin: promovarea de initiative legislative; propunerea de modificari legislative; sensibilizarea opiniei publice cu privire la problematica IMM prin aparitii in mass-media locala si regionala; promovarea parteneriatului public-privat; mobilizarea grupului parlamentar local de sprijin pentru IMM-uri in solutionarea problemelor legate de dezvoltarea sectorului privat si a mediului de afaceri; participarea, prin reprezentanti, la nivel local, la organismele tripartite. 

detalii: Servicii pentru membrii F-PRO

Consultanta

 

Serviciile de consultanta oferite de F-PRO constituie un suport important pentru dezvoltarea mediului de afaceri din regiunea Oltenia. Activitatea desfasurata de F-PRO in domeniul consultantei a permis consolidarea credibilitatii sale ca si exponent al intereselor IMM-urilor in Regiunea Sud Vest Oltenia si la nivel transfrontalier (Romania-Bulgaria), cat si formarea si perfectionarea unei echipe de specialisti in managementul de proiecte si furnizarea de servicii adecvate catre IMM-uri.

detalii: Consultanta

Formare profesionala

Activitatea de formare profesionala desfasurata de F-PRO are in vedere dezvoltarea abilitatilor si competentelor resurselor umane din turism conform cerintelor economiei de piata functionale romanesti si la standardele cerute de Uniunea Europeana prin organizarea cursurilor de calificare/recalificare in meseriile barman/ospatar, bucatar, receptioner si tehnician in turism, hotel si alimentatie.

detalii: Formare profesionala

Servicii specializate in recrutarea si selectia resurselor umane conform OUG 109/2011

Având în vedere că actualul context economic impune luarea de măsuri pentru crearea premiselor legislative şi administrative care să conducă la creşterea eficienţei operatorilor economici, este necesar a fi instituite pârghii de garantare a obiectivităţii şi transparenţei selecţiei managementului şi a membrilor organelor de administrare, de asigurare a profesionalismului şi responsabilităţii deciziei manageriale, mecanisme suplimentare de protecţie a drepturilor acţionarilor minoritari şi o transparenţă accentuată faţă de public atât a activităţii societăţilor de stat, cât şi a politicii de acţionariat a statului.

detalii: Servicii specializate in recrutarea si selectia resurselor umane conform OUG 109/2011

ROMÂNA     ENGLISH

Timbru UE

Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Pentru informatii despre celelalte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in România, cât si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al României la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati pagina web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in România

Pagini web, gazduire website si web design