F-PRO - versiune limba Romana F-PRO - English version
F-PROFPro2
Federatia Patronatelor din Regiunea Oltenia
PROIECTE -> Proiecte 2007 -> FDSC

FDSC

Descriere proiect in domeniul protectiei mediului


Titlu proiect

Promovarea si implementarea acquis-ului comunitar in domeniul protectiei mediului pentru sustinerea dezvoltarii agentilor economici si a protejarii intereselor comunitatii de afaceri din Regiunea Sud-Vest Oltenia.


Localizare proiect

Regiunea Sud Vest Oltenia; judetele: Dolj, Olt, Valcea, Mehedinti; orasele: Craiova, Corabia, Valcea si Dr. Tr. Severin.


Obiectivul general

Cresterea implicarii FPRO in implementarea acquis-ului comunitar in domeniul protectiei mediului, prin actiuni de educare si informare a organismelor neguvernamentale si membrilor acestora asupra prevederilor acquis-ului comunitar in domeniu, si prin implementarea de initiative inovative, care sa permita identificare si identificarea de solutii practice pentru conformarea cu exigentele acquis-ului comunitar in domeniul protectiei mediului. 

detalii: Descriere proiect in domeniul protectiei mediului

ROMÂNA     ENGLISH

Timbru UE

Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Pentru informatii despre celelalte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in România, cât si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al României la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati pagina web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in România

Pagini web, gazduire website si web design