F-PRO - versiune limba Romana F-PRO - English version
F-PROFPro2
Federatia Patronatelor din Regiunea Oltenia
PROIECTE -> Proiecte 2014 -> POSDRU/168/6.1/G/144466 -> Sustenabilitate 144466

Sustenabilitate 144466

Link-uri Utile

ANOFM - organizeaza si asigura, prin serviciile de specialitate, informarea, consilierea si orientarea profesionala a persoanelor aflate in cautarea unui lac de munca in vederea ocuparii si realizarii echilibrului intre cererea si oferta de forta de munca. Masurile pentru stimularea ocuparii fortei de munca se adreseaza atat persoanelor in cautarea unui loc de munca, cat si angajatorilor si sunt realizate prin servicii specializate, furnizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ori de alti furnizori de servicii din sectorul public sau privat.Articole, publicatii angajari

Publicatii 2017

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează la începutul lunii aprilie bursa generală a locurilor de muncă.

Bursa va avea loc vineri, 7 aprilie 2017, cu începere de la ora 09:00, şi se va desfăşura atât la Casa de Cultură a Sindicatelor Slatina, cât şi în foaierul Teatrului Naţional „Ştefan Iordache” din Caracal Potrivit reprezentanţilor AJOFM Olt, bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toate persoanele în căutarea unui loc de muncă să intre în contact direct cu angajatorii, să-şi prezinte competenţele şi abilităţile, iar în foarte multe situaţii să ocupe un loc de muncă conform aspiraţiilor şi aşteptărilor fiecăruia. „În cadrul bursei se va prezenta şi o gamă largă de programe de formare profesională, programe ce răspund nevoilor de calificare, recalificare, specializare sau perfecţionare identificate la nivelul judeţului Olt. Agenţii economici care vor participa la Bursa Generală a locurilor de muncă vor avea prilejul să-şi recruteze personal direct, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă”, se precizează într-un comunicat remis de AJOFM Olt. AJOFM Olt a demarat deja acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanţilor la bursa din 7 aprilie

Bursa locurilor de muncă în Craiova, 7 aprilie 2017

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj organizeazează vineri, 7 aprilie 2017, începând cu ora 9.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Angajatorii participanţi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă vor avea prilejul să îşi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Cei interesaţi să lucreze în domeniul construcţiilor pot să îşi găsească un loc de muncă, angajatorii solicitând personal calificat: dulgher, zidar, fierar betonist, tâmplar, instalator, mozaicar, zugrav, zidar, izolator, tinichigiu în construcţii. Şi în protecţie şi pază, angajatorii doljeni caută: agent de securitate, analist servicii clienţi, tehnician sisteme de securitate, inginer sisteme de securitate; în alimentaţie publică (cofetar, brutar, patiser). Sunt disponibile locuri de muncă și pentru consultant asigurări, lucrător comercial, vânzător, agent de vânzări, confecţioner articole textile, pregătitor marochinărie. Pentru persoanele cu studii superioare cele mai multe locuri de muncă vacante sunt pentru inginer automatist, inginer electromecanic, inginer reţele electrice, inginer electroenergetică, inginer electrotehnist, inginer construcţii civile, industriale şi agricole.

Publicatii 2016

Bursa locurilor de muncă în domeniul construcţiilor, Craiova, 5 august 2016

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj organizează vineri, 5 august 2016, bursa locurilor de muncă pentru meserii în domeniul construcţiilor. Sunt disponibile 260 de locuri de muncă, oferite de angajatorul S.C. Novara T Impex S.R.L.: - asistent manager - 1 post; - inginer construcţii civile - 4 posturi; - subinginer construcţii civile - 4 posturi; - macaragiu - 1 post; - electrician în construcţii - 10 posturi; - tâmplar - 10 posturi; - tâmplar tâmplărie PVC - 10 posturi; - instalator - 10 posturi; - lăcătuş mecanic - 10 posturi; - fierar betonist - 10 posturi; - izolator termic - 10 posturi; - tinichigiu - 10 posturi; - sudor - 10 posturi; - mozaicar - 10 posturi; - dulgher - 10 posturi; - zugrav - 10 posturi; - zidar - 10 posturi; - mecanic utilaj - 10 posturi; - electromecanic auto - 10 posturi; - muncitor necalificat - 100 posturi. Persoanele interesate sunt aşteptate vineri, începând cu ora 9.00, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj din Craiova, str. Eugeniu Carada nr. 13 A. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0251.306.100.
38.195 locuri de muncă oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de ANOFM

Comunicat de presă - Rezultate Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Sinteza Bursa Generală a Locurilor de Muncă 14 aprilie 2016Prezentari 2

Descarcati aici informare privind:

  • Egalitate de sanse si de gen
  • Dezvoltare durabila
  • Protectia mediului

Descarcati aici suport curs competente informaticeWebsite-uri SES-uri

1. EAT SES

EAT SES se adreseaza unui spectru larg de consumatori, carora le ofera produse proaspete, de calitate si cu o amprenta specifica a conceptului de bucatarie de fast-food, concept introdus si in Romania de marile companii dupa anul 1990.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina de jos:

Pagina web EAT SES

2. TAPI MOB SES

TAPI MOB SES produce atat canapele, coltare, paturi folosite individual cat si huse pentru acestea sau pentru alte scopuri solicitate de clienti intr-o gama cat mai diversificata atat standardizata cat si pe comanda la cererea clientului folosind materiale de cea mai buna calitate.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina de jos:

Pagina web TAPI MOB SES

3. DIAMO ROSE SALON

Diamo Rose Salon este o echipă tânără, dar în acelasi timp experimentată de profesionisti din industria de beauty. Suntem pregătiti să te îndrumăm în orice moment sa îti descoperi personalitatea si să te ajutăm să o afisezi întregii lumi. Considerăm că este foarte important ca atunci când te privesti în oglină să spui din toată inima ,,Da, acesta sunt eu 100 %!”.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina de jos:

Pagina web DIAMO ROSE SALON

4. QUALITY FASHION

Quality Fashion SRL ofera o gama larga de servicii de croitorie la comanda pentru femei si broderie manuala, creatii proprii sau modele propuse de catre clienti. Factorii de succes: pregatirea personalului, folosirea unor materiale de calitate si prezentarea creatiilor proprii in cadrul site-ului, de unde se poate si cumpara.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina de jos:

Pagina web QUALITY FASHION

5. FABRICA DE CUTII CARTON

Fabrica de Cutii Carton SRL ofera servicii de grafica, in vederea imprimarilor ce se vor face pe ambalaje, cat si crearea ambalajului optim pentru produsele clientilor la preturi cat mai competitive, folosind materiale de foarte buna calitate

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina de jos:

Pagina web FABRICA DE CUTII CARTONROMÂNA     ENGLISH

Timbru UE

Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Pentru informatii despre celelalte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in România, cât si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al României la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati pagina web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in România

Pagini web, gazduire website si web design